2011. december 26., hétfő

SONY VPL CS4 - ÖRÖKÉLETŰ PROJEKTOR - 1 FT - Jelenlegi ára: 1 Ft

 SONY LEDES ÖRÖKÉLETŰ PROJEKTOR
 
Sony VPL-CS4 Projektor, amit megcsináltam úgy, hogy a gyári égője helyett egy nagyon erős power led -et(ami a xenon-os POLICE LÁMPÁKBAN is van) építettem be és egy univerzális adapter látja el energiával az izzót. A Projektort azért hívom örökéletűnek hisz a ledek élettartama hihetetlen hosszúa gyártók 50. 000 és 100. 000-ket írnak, de más fórumozók is írják, hogy azért 5-10. 000 óra után 10%-al csökken a fényereje, és így átlagnak 20. 000 órát írnak, de ha szükség lesz ilyen izzóra be tudok szerezni belőle, ha kell. A fénye szerintem élvezhető, sötét szobában fehér felületre.
A képeken a kivetített képet telefonnal csináltam róla és kb 1, 5-2 m széles a kivetített kép (RCA video bemenetről).
A Projektornak van s-video, rca és vga bemenete is és jack dugó bemenete is így a benne lévő hangszórón is hallgatható hang.  Végülis mindent rá lehet kötni, A Tv-ből kimenő jelet, Beltériket, DvD-ket, Számítógép, Laptop, stb...
A projektor ritkán olyant csinál, hogy mikor be akarom kapcsolni világít a power, de néha meg kell kopogtatni, hogy érzékelje a gombot, ez nem tudom mitől lehet, lehet mikor összeraktam a bekapcsoló gombok nem csúsztak normálisan a helyükre, de általában tökéletesen indul is, ha meg nem akkor 2-3 kopogtatás és indul.
Megvan valahol a begyujtó elektronikája is, ha valaki egyszer be akar építeni bele gyári izzót előkeresem azt is , csak azt jelezze a vevő.
A projektor egyébként 120-190 W között fogyasztana, de mivel ez a power ledes technikával működik így annyit fogyaszt mint egy átlagos tv: kb 50-60 W, így aki szeret mozizni éjjel nappal használhatja.
Sajnos távirányító nincs hozzá.
Nagyon megbarátkoztam vele, hisz nem mindenki mondhatja el , hogy örökéletű projektorja van, csak most oda jutottam, hogy másra kell a pénz : S .
 
 
A Projektorról pár infó:
Native: 800x600 Pixels
Maximum: 1280x1024 Pixels
4: 3-as és 16: 9 -es arányt is lehet változtatni, a menü stílusát is lehet változtatni.
A gyártó oldala szerint 2. 4 kg
Mérete is tökéletes, akkora lehet mint egy digi tv-s beltéri vagy talán kissebb.
Lábai elöl állíthatóak,  Lencséjévél szokásosan közelítés, nagyítás és fókuszálás.
Viszonylag halk a hűtése.
További infók:  http: //www. projectorcentral. com/Sony-VPL-CS4. htm
 
 
 
 
 
A projektor 1 Ft-ról megy, a legmagasabb licit a nyerő, Személyesen Mélykúton.
Ha kérdés van írjatok.  


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-29 19:55
. SONY VPL CS4 - ÖRÖKÉLETŰ PROJEKTOR - 1 FT - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos