2011. július 27., szerda

Laurenza, Domenico: Leonardo da Vinci - Anatómia - Jelenlegi ára: 4 910 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Leonardo da Vinci - AnatómiaA könyv listaára: 5990 Ft. Leírás:
A reneszánsz művészóriás és tudós, Leonardo Da Vinci mintegy fél évszázados munkássága alatt szinte naponta foglalkozott anatómiai tanulmányokkal. A színvonalas kötet olasz szerzője a nagy polihisztor több mint kétszáz (két oldalas) anatómiai fóliója alapján rendkívüli alapossággal és teljességre törekedve tárja föl a kutatások előrehaladtával újra és újra elővett témát. Domenico Laurenza munkája azért is különleges, mert a legfrissebb eredmények és újdonságok fényében nemcsak néhány kronológiai korrekciót hajt végre, hanem Leonardo feljegyzéseit összeveti a korabeli skolasztika elterjedt és meglehetősen sematikus ábrázolásaival. Gazdag és szép illusztrációs anyag kíséretében, mindemellett történeti és kulturális közegbe ágyazottan még inkább érzékelheti az olvasó az emberi test megismerésére irányuló korai kísérletek jelentőségét. A zseniális rajzok ma is bámulatot keltenek, amint pontosan feltárják az emberi érrendszert, az izmok működését vagy a magzat elhelyezkedését és fejlődését az anyaméhben. A szerző elemzései nyomán kissé árnyaltabbá válik a magányos farkasként boncoló művészről kialakult kép is. A hasznos kronológiával záruló fejezetek utáni függelék tartalmazza a közelmúltban a Louvre-ban látható Szent Anna harmadmagával című festmény hátoldalán felfedezett koponyarajzrészletet, valamint egy eszmefuttatást Leonardo anatómiai rajzainak 16. századi hatásáról. E zárórészt a továbbiakban Leonardo vázlatainak teljes mutatója, bibliográfiai jegyzetek, irodalomjegyzék és névmutató teszi teljessé. A művészeti és tudománytörténeti gyűjteményeken kívül széles körben terjesztendő kiadvány. ISBN: 978-963-09-6658-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 910 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 16:53
. Laurenza, Domenico: Leonardo da Vinci - Anatómia - Jelenlegi ára: 4 910 Ft

Fontos